Άγιος Γεώργιος Λιχάδα Εύβοια Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Διαμονή Εύβοια Διακοπές Ελληνικά Νησιά


English Language
Η Εύβοια είναι από τους πιο όμορφους και δημοφιλείς προορισμούς για διακοπές στην Ελλάδα. Το δεύτερο σε μέγεθος νησί της Ελλάδας μετά την Κρήτη, προσφέρει μοναδικά τοπία και πανέμορφα χωριά περιτριγυρισμένα από φυσικές ομορφιές που προσφέρουν πολλές προτάσεις χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Η Εύβοια είναι ένα νησί που συνδυάζει απόλυτα το νησιώτικο τοπίο στις ακτές της, ενώ στα ορεινά η μεγαλοπρέπεια των βουνών, οι καταπράσινες πλαγιές, τα ποτάμια και οι πηγές δημιουργούν μια μαγευτική ατμόσφαιρα που σε καλεί να έρθεις κοντά στην φύση.
Από τις πιο δημοφιλείς πόλεις της όπως η Χαλκίδα και η Ερέτρια, μέχρι τους μικρούς αλλά γραφικούς και πανέμορφους οικισμούς της, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις πιο σύγχρονες ανέσεις, την καταπράσινη φύση και φυσικά την ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της.

Η πρόσβαση στην Εύβοια είναι πολύ εύκολη, οι δύο γέφυρες του Ευρίπου που την καθιστούν πλέον ως χερσόνησο της Ελλάδας και τα τακτικά δρομολόγια πλοίων από τις πορθμειακές γραμμές της Αγίας Μαρίνας Αττικής, του Αγίου Κωνσταντίνου και της Γλύφας στην Στερεά Ελλάδα, διευκολύνουν τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν αυτό το πανέμορφο νησί, κάνοντας το ταξίδι τους ενδιαφέρον και ευχάριστο.
Η Εύβοια από τα αρχαία χρόνια έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ιστορία της Ελλάδας και εδώ μεγαλούργησαν δύο από τις σημαντικότερες πόλεις της αρχαιότητας, η Χαλκίδα και η Ερέτρια.

Σε όλο το νησί υπάρχουν αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία με εντυπωσιακά ευρήματα που μαρτυρούν την πρόοδο και ευμάρεια του νησιού στο πέρασμα των αιώνων.

Η Εύβοια είναι ένα πανέμορφο νησί που προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και ακολουθεί τον μοντέρνο τρόπο ζωής, ταυτόχρονα όμως έχει διατηρήσει αναλλοίωτες τις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου και έχει κρατήσει τις διαχρονικές αξίες της ευγένειας και της φιλοξενίας.

Περιδιαβαίνοντας στα χωριά της θα ανακαλύψετε παραδοσιακά αρχοντικά, σπίτια χτισμένα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική να συνυπάρχουν αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον, που σε αυτό το νησί είναι πραγματικά πολύ πλούσιο. Καταπράσινες ρεματιές, πηγές με κρυστάλλινα νερά, ιαματικά λουτρά, πλατάνια και πολλά είδη φυτών και ζώων που συνθέτουν την μαγευτική εικόνα της.

Η Βόρεια Εύβοια υπήρξε ανέκαθεν δημοφιλής προορισμός διακοπών καθώς έχει πολλά παραδοσιακά χωριά με αυθεντική ατμόσφαιρα, γαλήνια τοπία ανέγγιχτα από τον σύγχρονο τρόπο ζωής και τουριστικά θέρετρα που προσφέρουν πολυτελείς και ενδιαφέρουσες απολαύσεις, όπως η Αιδηψός και η Λίμνη.
Άγιος Γεώργιος Λιχάδα Εύβοια Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Διαμονή Εύβοια Διακοπές Ελληνικά Νησιά
Άγιος Γεώργιος Λιχάδα Εύβοια Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Διαμονή Εύβοια Διακοπές Ελληνικά Νησιά
Άγιος Γεώργιος Λιχάδα Εύβοια Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Διαμονή Εύβοια Διακοπές Ελληνικά Νησιά
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΜΕΓΕΘΥΝΜΕΝΕΣ.

Η χερσόνησος της Λιχάδας βρίσκεται στην Βόρεια Εύβοια και αποτελεί ιδανική πρόταση διακοπών κοντά στην φύση. Περιτριγυρίζεται από πλούσια πευκοδάση και οι χρυσαφένιες αμμουδιές της σε προσκαλούν για στιγμές δροσιάς στα κρυστάλλινα νερά τους.

Στην Λιχάδα ανήκει και ο Άγιος Γεώργιος που είναι και το επίνειο της. Ένα παραθαλάσσιο χωριό που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε σημαντικό τουριστικό θέρετρο που δέχεται πολλούς επισκέπτες κάθε χρόνο από όλο τον κόσμο. Όλα τα μέλη του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Αγίου Γεωργίου, σας καλωσορίζουμε στο όμορφο χωριό μας προσφέροντας σας την φημισμένη φιλοξενία μας.

Άγιος Γεώργιος Λιχάδα Εύβοια Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Διαμονή Εύβοια Διακοπές Ελληνικά Νησιά

HOME PAGE | ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΛΙΧΑΔΑ | ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ


Rooms to Let Association - Rooms Studios Apartments in Greece
Rooms to Let Association
Rooms in Greece
© 2006-2010 Web Design Greece / Rooms to Let Association of Agios Georgios Lihada / AroundGreece ©